Anlitat en PT på Östermalm

Nu äntligen ska jag sätta igång med min träning på riktigt och det är ju därför som jag har anlitat en PT på Östermalm. Jag valde att anlita Tomas Häggberg PT som min kollega haft i flera år och han säger att han aldrig har varit starkare och mått bättre i sin kropp. Han säger att Tomas är en kille som är seriös och kommer alltid väl förberedd till sina träningar, men det som tycker låter det bästa med honom är att han inte står och skriker en i örat utan jobbar med mindre medel men får samtidigt bättre resultat än de flesta andra personliga tränarna. Jag läste även på Tomas hemsida innan jag anlitade honom som min PT att det alltid ingår kost och träningsupplägg, vilket självklart är ett stort plus.

Nu är jag verkligen så taggad på att börja träna och gå ned de extra kilorna om jag gått upp de senaste åren. Jag hoppas att ni vill vara med på min träningsresa nu och att ni vill stötta mig. För jag kommer förmodligen känna att jag inte orkar mer, men då hoppas jag att Tomas och ni läsare kommer vara och stötta mig. Så jag orkar att fortsätta att kämpa.