Jag har anlitat en personlig tränare i Uppsala

Jag har nu beslutat mig för att anlita en tränare som hjälper till med personlig träning i Uppsala. Vilket känns som att det är något som jag behöver för att komma igång med träningen. Jag behöver verkligen någon som är med mig på gymmet och pushar mig för jag kan inte ta i det där lilla extra om jag inte har någon med mig. Det blir annars bara att jag kör lite på cykeln, sedan springer jag lite och efter det känner jag mig nöjd. Men nu tror jag att den personliga tränaren kommer få mig att göra mer övningar, lyfta vikter med mera så att jag verkligen tar ut mig till fullo. Jag har anlitat min personliga tränare hos Dolor på grund av att jag har hört mycket bra grejer om dem och att all deras personal är utbildad och har arbetat med kropp och muskler under flera år. Något annat som är bra hos dem är att de även erbjuder massage, så efter ett hårt träningspass kan man gå på massage i Uppsala som gör att kroppen verkligen blir avslappnad och mår bra igen. Så om ni är som jag och inte riktigt kommer igång med träningen skulle jag rekommendera er att anlita en personlig tränare de första passen som ni ska gå på, för att båda få information samt kunskap om olika träningsformer som är bra för er.