Städfirma i Mölndal

Hej och god eftermiddag till er alla som är inne och läser på bloggen. Hoppas att er dag har varit underbar och att ni har något roligt att se fram emot när ni kommer hem från jobbet. Idag tänkte jag berätta om något jag upplevde den här morgonen när jag satt vid mitt skrivbord på jobbet. En städfirma i Mölndal som vi har anställt för att städa vårt kontor kom hit för att städa, och ni kan inte ana hur nöjda vi blev med resultatet.

Trots att de, Nordic Städfirma AB, är så nystartade så har de fortfarande en väldigt kompetent och erfaren personal som alltid ser till att lämna platsen utan en enda synlig fläck. Deras städare är mycket trevliga och är både noggranna och proffsiga. Jag har själv jobbat inom städbranschen och vet därför hur svårt det kan vara att hålla en god min, men dessa fantastiskt fina människor var inte sena med att bjuda på ett leende. Samtidigt som de var trevliga var de också måna om att ta deras jobb på största allvar och se till att vi inte blev störda i vårt arbete, vilket jag verkligen imponerades av. De är också måna om miljön och ser till att bara använda sådana medel som inte har någon negativ påverkan på vår planet. Med allt detta i åtanke skulle jag varmt vilja rekommendera detta växande företag vidare till alla er som funderar på att anställa en städfirma i Mölndal, Kungälv, Hisingsbacka eller Frölunda med omnejd. Förhoppningsvis kommer ni att vara lika nöjda med deras arbete som vi är och hädanefter jobba i en mycket ren och trevlig kontorsmiljö. Jag hoppas att ni fick med er något av det här inlägget och att ni har många intressanta frågor och diskussioner att ställa och starta nere i kommentarerna.