Skönt med städhjälp

Hej. Idag är det måndag och det betyder att det kommer ett nytt inlägg på bloggen. Jag sitter nu på min altan och dricker kaffe till morgonsolen, även fast det är väldigt kallt ute. Det har blivit en tradition att sitta ute och jag älskar det. Po Städ ska snart komma hem till mig, och det är då ett städföretag i Partille som hjälper mig med att städa varannan vecka.

Jag tycker om att ha det rent hemma och jag brukar dammsuga och damma ganska ofta, men jag är inte så bra på att putsa fönster och allt sånt. Jag ville ha hjälp av ett städföretag i Partille med detta då jag vill att allt ska vara skinande rent hos mig hela tiden. Vi bestämde att de skulle komma varannan vecka då det inte behövs att skura bland annat badrummet och fönster oftare än så. Jag måste säga att det är väldigt skönt att de gör detta åt mig, för som sagt är jag inte bra på just de delarna inom städning, men jag har egentligen inte tiden eller orken för att göra det heller. Jag hade svårt att hitta ett pålitligt städföretag i Partille, men när jag snubblade in på Po Städ’s hemsida så fastnade jag för det företaget med en gång. Det var tur att jag anställde dem eftersom de gör ett sådant fantastiskt jobb hos mig och jag kunde inte vara mer nöjd. Nu börjar det bli lite kallt här ute så jag ska gå in och ta en varm dusch och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, Ha det så bra nu mina fina läsare, så hörs vi i nästa inlägg på torsdag.